close

ברוכים הבאים

גם במצב הנוכחי דגי הברמונדי הישראלי זמינים עבורכם טריים בכל החנויות הדגים, רשתות השיווק ובמשלוחים עד הבית!

כדי לאתר את החנות הקרובה לביתכם אנא היכנסו ל "איפה קונים" ותוכלו לקבל ישירות לביתכם דגי ברמונדי טריים, בריאים ועסיסיים.

בברכת חג שמח וכשר ...ותישארו בבית! הדגים יגיעו אליכם :)

איפה קונים

מרק בטטה ברמונדי ישראלי וסלסה צבעונים

מתכון של השף משה שגב

  • זמן הכנה: 10 דק'
  • מס' סועדים: 3

מצרכים:

להכנת המרק:

  • 3 פילה דג ברמונדי ישראלי טרי
  • 3 כפות שמן זית
  • ½ כפית מלח גס
  • 5 גבעולי טימין טריים

להכנת הסלסה:

  • 800 גרם בטטות קלופות
  • תפוח אדמה בינוני
  • 2 שיני שום
  • 2 ליטר מים בסיר

להכנת הדגים:

  • ½ פלפל אדום חתוך לקוביות
  • ½ פלפל צהוב חתוך לקוביות
  • אבוקדו טרי מקולף חתוך לקוביות
  • 3 כפות שמן זית
  • ½ כפית מלח
  • להגשה: 3 גבעולי שמיר טריים
אופן ההכנה :

מרק:
1. מבשלים בסיר את כל רכיבי המרק עד לרכות מלאה
2. טוחנים בבלנדר ומוסיפים מים חמים עד לקבלת המרקם המושלם
3. מוסיפים מלח לפי הטעם
סלסה:
מערבבים בקערה את כל הרכיבים וסוחטים מעל לימון
דגים:
1. מחממים מחבת לחום גבוה ובוזקים שמן זית
2. מניחים את הדגים על העור ומתבלים במלח ומניחים גבעולי טימין מסביב
3. מכסים וממשיכים לבשל על אש גבוהה עוד כ 3- דקות
4. בסיום כאשר מתקבל עור פריך הופכים את הדגים לעוד 3 דקות